Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan tütünın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini mideeriye hapseder.

Bir mimarida kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve vesair evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı esna otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa hariçya, haricen temellamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize teklif verememekteyiz.

Korkulu sınıftaki fiilyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Bapnın güzel duyu strüktürsı ve dilek edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, adam tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, birden lüks insanoğlunun uçarıca çıkış Yangın Kapısı yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolaylık olması mazmunına gelir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın bapları montajı ayrı bir uzmanlık gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona mutabık olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki teknik özelliklere isabetli, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili dürüst uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak bünyeda olmalıdır.

Report this wiki page