Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla bile oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu perese gönül kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Emanet Emniyetliği Sağlama: Baplar insanların korkulu bir sahaı tıntınaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan kapılar yaşama eminğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısı evgin çıkış sinein kullanılacaksa o hin gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı aklı başında katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz yangın kapısı olmanızı referans ederiz. 

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut beyit sahibi sinein harika bir yatırımdır çünkü çok yakışır maliyetlidirler; orantılı korumaya iye olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz olduğu biricik bir örnek yeterlidir!

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uz ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat arkaışını getirmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yarar olarak belirlenen yerlere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page